Sommerens båtrute:

Stavern - Malmøya -Svenner - Stavern

Da har vi gleden av å tilby rutetrafikk i vår vakre skjærgård også i 2019!

Rutetrafikken vil foregå i perioden fra og med 22. juni til og med 18. august.
OBS! Seiles ikke mandager!
Her er rutetider og billettpriser:

Tabeller i PDF

MALMØYA:

Denne vakre øya blir også kalt for «En Edens hage». Her er det både strender, svaberg og skog. På øya ligger også «Jakthytta» som nå kan leies for overnatting gjennom https://www.oslofjorden.org/produkt/jakthytta/. 

Restene etter Malmøyafort ser man på blant annet Slottsåsen.

DnT, Larvik og Omegn tursitforening har ryddet og merket 4,2 km kyststi på Malmøya.

SVENNER ARKIPELET

Her ligger det kjente fyret, og med mulighet for overnatting. I tillegg er det fin badestrand i Nordbogen og det er mulig å telte ved Lillebogen.
Svenner kystled

STAVERNSODDEN

Er en del av Stavernsøya og sammen med Citadelløya, Torkildsøy, Ramsholmen, Tisler, Tisleøya og Terneskjer danner disse Staverns skjærgård. På fyret er det etablert en kystled for overnatting.
Stavernsodden fyr

STAVERN

Kystens «smilehull» med en interessant og spennende historie, og mange muligheter for opplevelser.
Visit Stavern
Sommerrute_files/2019_rutetider_sommerrute_alt_01.pdfhttps://www.oslofjorden.org/produkt/jakthytta/https://www.oslofjorden.org/produkt/jakthytta/http://www.kystfort.info/page12.htmlhttps://lot.dnt.no/artikler/turreferater/5057-apning-av-kyststi-pa-malmya/http://www.svenner.info/http://stavernsodden.info/http://visitstavern.no/shapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7